Sposób przygotowania

BIAŁKA UBIĆ Z 5 ŁYŻKAMI CUKRU, CUKIER WANILJOWY DODAĆ ŻÓŁTKA, MĄKĘ, KAKAO, PROSZEK PIECZEMY 40 MINUT STUDZIMY PRZEKRAWAMU NA PÓŁ JEDNĄ CZĘŚĆ WKŁADAMY DO BLACHY SKRAPIAMY WIŚNIÓWKĄ, DRUGĄ KRUSZYMY, WIŚNIE ODSĄCZYMY KOMPOT ZAGOTOWAĆ Z 1 ŁYŻKĄ CUKRUI MĄKĄ ZIEMNIACZANĄ I WSYPAĆ WIŚNIE STUDZIMY I WYŁOŻYĆ NA NA CIASTO, TWARÓG MIKSUJEMY Z RESZTĄ CUKRU Ę ROZPUSZCZAMY NA MLEKU I DODAJEMY DO TWAROGU DODAJEMY POSIEKANĄ CZEKOLADĘ I POKRUSZONE CIASTO MIESZAMY ŚMIETANĘ UBIJAMY NA SZTYWNOI MIESZAMY Z MASĄ TWAROGOWĄ I TO WYKŁADAMY NA WIŚNIE , SCHŁADZAMY CIASTO

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !