Sposób przygotowania

Mąkę przesiać. Z mąki, masła, soli, sera i wody zagnieść ciasto. Uformować w kulkę, owinąć folią aluminiową i schłodzić w lodówce przez ok. 30min. Ciasto rozwałkować i wyłożyć nim formę do tarty. Nakłuć w kilku miejscach widelcem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    szybki taki tez robie
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    szybki taki tez robie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    lilify

    jeszcze nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malgorzata549

    nigdy jeszcze nie piekłam tarty, pewnie się skuszę i zrobię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !