Sposób przygotowania

Porzeczki umyć i oddzielić od szypułek. Z arbuza wyjąć pestki, pokroić na kawałki. Ananasa, porzeczki i arbuza przełożyć do blendera, dodać miód, syrop ananasowy i zmiksować .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    polly66

    ładna barwa
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    fajna dekoracja :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    proste ale jakie efektowne podanie
  • 2
    original
    Opublikowano

    ajres

    swietnie wyglada i tez tak smakuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    anoosia

    super, a jak pięknie przyozdobiony

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !