Sposób przygotowania

Cebulę podsmażyłam na oleju. Do rosołu wrzuciłam obrane i pokrojone szparagi i uduszoną cebulę, ugotowalam to do miękkości. Zmiksowałam. Zupa była dobra, smak szparagów wyczuwalny a zarazem delikatny, nie przyprawiałam więc już niczym.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Tomek16

    wypróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    ciekawe jak smakuje...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    smaczny krem
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    mnie też by smakowała:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !