Sposób przygotowania

Ugotować makaron al dente w osolonej wodzie. Czosnek pokroić w kostkę, papryczkę przekroić na pół, usunąć gniazda i pokroić w paseczki. Na patelnię wlać oliwę, wrzucić czosnek i papryczkę, chwilę posmażyć. Odcedzony makaron wrzucić na oliwę i chwilę potrzymać na ogniu. Dokładnie wymieszać, aromatyczna oliwa powinna pokrywać cały makaron. Danie podawać posypane startym parmezanem i natką pietruszki.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszne to spaghetti :)
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    czuję włoskie klimaty!
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    smacznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    smacznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    wygląda ciekawie
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    wygląda ciekawie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !