Sposób przygotowania

Rzodkwie obrać, zetrzeć na grubej tarce. Chrzan obrać i zetrzeć na drobnej tarce, sparzyć małą ilością wrzątku, po czym skropić sokiem z cytryny. Jabłka obrać, zetrzeć na grubej tarce. Wymieszać wszystko razem, posolić do smaku, wymieszać ze śmietaną. Można posypać posiekaną natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    szkoda że taką rzodkiew żeby kupić trzeba się nachodzić
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Może i ciężko kupić taką rzodkiew, ale warto by spróbować taką pyszną surówkę.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    chętnie wypróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Super surówka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !