Sposób przygotowania

Ze śliwek wyjąć pestki, a w ich miejsce włożyć po ćwiartce orzecha. Każdą śliwkę zawinąć w paseczek boczku, spiąć drewnianą wykałaczką. Obsmażyć aż będą rumiane na mocno rozgrzanym oleju. Podawać na półmisku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    bardzo pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    ciekaway przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ciekawe połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    aisoglam

    intrygujące zestawienie smaków :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !