Sposób przygotowania

Granaty myjemy , sparzyć gorącą wodą.Przekroić na pół i wydrążamy pestki z sokiem.. Środki oczyścić z błonek i wymyć, osuszyć.Oliwę rozgrzać dodać mięso mielone i smażyć. Dodać pestki granatu z sokiem , wymieszać. Doprawić do smaku solą i pieprzem , dodać sos sojowy..Mięso nakładamy do połówek granatu. Następnie zapiekamy ok 5 minut w piekarniku.podajemy na liściach sałaty.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    madzialena19

    Wspaniały przepis.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    madzialena19

    Wspaniały przepis.
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    apetyczne to mało powiedziane :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    apetyczne to mało powiedziane :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !