Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bułka zapiekana z serem

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bułka czerstwa 1
ser 2 plastry
szynka 2 plastry
masło łyżka
keczup pikantny do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Bułka zapiekana z serem

Poniższy przepis to wspaniały sposób na odświeżenie pieczywa. Czerstwą bułkę wystarczy przekroić na pól, posmarować masłem. Na każdej połówce należy położyć plaster szynki i sera. Piekarnik nagrzać do temperatury 180 stopni. Bułkę piec, dopóki ser się nie rozpuści.

Zapiekana bułka najlepiej smakuje polana keczupem pikantnym.

Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wiola28a 02.03.2012 22:50
Fajne
marzencia2007 02.02.2011 16:18
lubię takie na śniadanko :)
plocia 30.01.2011 23:17
szybkie i smaczne
Karolcia12 17.11.2010 20:23
pychota

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak