Sposób przygotowania

W garku ugotować mleko, tłuszcz, cukier, manne i kakao. Blachę wyłożyć herbatnikami. Wylać ciasto, ułożyć na wierzch herbatniki, zalać polewą i zostawić do wystygnięcia.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    takiego jeszcze nie jadłam :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Podobny robię.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznego..
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Sprypne i najważniejsze, że małym nakładem pracy wychodzi smaczny deser.
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    indi

    można dodać rodzynki :) polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    wyglada ciekawie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !