Sposób przygotowania

Ubić pianę z białek, dosypując po trochu cukier zmieszany z wanilią. Na koniec zmieszać ostrożnie z mąką, wlać do szerokiego rondla wysmarowanego tłuszczem i bułką tartą. Piec 95 minut w 180 st.C.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    apetyczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    Szybka, a zarazem smaczna ta babka:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    mniam....
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    plocia

    i lody do tego :) hehehe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne i genialne w swojej prostocie ;)
  • 0
    1237669_585987284798398_1288740753_n
    Opublikowano

    paula191919

    uwielbiam ją jeść!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pyszna babka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !