Sposób przygotowania

Liście kapusty obgotować w lekko osolonej wodzie.Parówkę obrać z osłonek. Do mięsa dodać czosnek przeciśnięty przez praskę, cebulę drobniutko posiekaną , jajka . Wyrobić mięso . Doprawić do smaku.Na desce do krojenia formować z mięsa prostokąty na szerokość długości parówki .Ułożyć liść kapusty , parówkę i zwinąć w rulon. Obtoczyć w bułce tartej , smażyć z wszystkich stron.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    smakowicie się prezentuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    fajny sposób na parówkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !