Sposób przygotowania

Mleko, wodę, mak i jajka wymieszać razem. Dosypać tyle mąki, żeby ciasto miało konsystencję gęstej śmietany. Dodać olejek migdałowy delikatnie posolić i wsypać łyżkę cukru. Usmażyć naleśniki. Twarożek wymieszać z cukrem oraz wiórkami kokosowymi i posmarować naleśniki. Zwijać dowolnie np.w kształcie rybek jak na zdjęciu. Czekoladę roztopić w kąpieli wodnej i polać naleśniki po wierzchu. Smacznego.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Dla mnie bomba ,jutro zrobię dzieciom na kolację .
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    z makiem nie robiłam ,świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetny pomysł!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    muszę spróbować z tym makiem,ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    oryginalne, muszę wypróbować :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    MNIAM
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    bardzo pyszne
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszne muszą być
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    cos nowego
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    takich nie jadłem, są czadowe!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !