Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieczeń z boczku II

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

boczek 1,5kg
cebula 2
mleko 1szkl
jajko 3
przyprawa do potraw
Papryka słodka mielona Prymat
bułki 2
pietruszka siekana
majeranek

Przepis i sposób przygotowania na: pieczeń z boczku II

Boczek skręcić w maszynce na cienkim sitku.Bułki namoczyć,cebulę posiekać.Cebule,mleko,jajka,jarzynkę,paprykę i bułki wymieszać z posiekaną pietruszką.Wcisnąć do środka jajka gotowane na twardo,posypać majerankiem.Piec ok.1,5godz.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zoso 17.11.2010 20:57
Ciekawe ale dziwi mnie to mleko ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak