Sposób przygotowania

Skrzydełka posypać obficie przyprawą do kurczaka i pieprzem czarnym i podsmażyć na patelni.Podsmażone skrzydełka włożyć do garnka,posypać startą na tarce o grubych oczkach marchewką,wsypać 1,5 łyżki przyprawy do grilla i szaszłyków,dodać 4 ziela angielskie,2 listki laurowe,kostkę wołową,cebulę pokrojoną w piórka.Wszystko zalać 2 szklankami wody.Gdy wywar zacznie się gotować dodać 3 łyżki bułki tartej.Całość gotować na małym ogniu do godziny czasu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    super danie, uwielbiamy takie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zjadłabym sobie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !