Sposób przygotowania

Warzywa korzenne ucieramy na tartce, czosnek miażdżymy i solimy, dodajemy warzywa,cały czas coś dodajemy i ucieramy , kolejna to oliwa nie pisze ile ponieważ zawsze robiłam na oko.Natkę siekamy i też dodajemy, na końcu będzie to masło , całe kroimy w małe kosteczki . I ucieramy . Ma wyjśc ładna gładka masa.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    I smarujemy kanapeczki...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    PIOTR11

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !