Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica bita

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 3
sól
łyżka masła
plasterki boczku 3-4

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica bita

Rozbić jajka w garnku,posolić,roztrzepać widelcem,dodać trochę posiekanego szczypiorku.Roztopić na patelni łyżke masła,wlać jajka i mieszając smażyć aż sie zetną.Dodać troche posiekanego szczypiorku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wiola28a 19.05.2011 10:22
moja ulubiona
Magdalena/26Mooi 10.03.2011 20:41
jajecznica zawsze w modzie;)
Izabela28 13.02.2011 16:20
Fajna, klasyczna jajecznica:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak