Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasty jarskie

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 2
łyżka masła 1
ząbki czosnku roztartego 2
mała cebulka 1
só, pieprz
olej 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasty jarskie

Jajka ugotować na twardo.Obrać ze skorupek,wyjąć żółtka,posiekać białko i zieleninę,rozetrzeć żółtko z masłem i olejem,dodać lekko podsmażoną cebule.Wszystko wymieszać i doprawić do smaku solą i pieprzem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Izabela28 22.02.2011 20:14
fajny przepis:)
Łucja1 31.01.2011 20:35
bardzo smaczne i szybkie!
Izabela/bella81 31.01.2011 13:18
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak