Sposób przygotowania

Cukinię umyj dokładnie, obierz i pokrój w wąskie paski. Cebule i czosnek posiekaj. Paprykę umyj, wydrąż i pokrój w drobną kosteczkę. Kiełbasę śląską pokrój w plasterki.
Oliwę rozgrzej na dużej, głębokiej patelni. Najpierw podsmaż cebulę i czosnek, potem dodaj kiełbasę, a po 10 minutach dorzuć cukinię i paprykę. Całość smaż jeszcze 20 minut. Na koniec dodaj przyprawy i przecier pomidorowy. Leczo dokładnie wymiesza.

Potrawa najlepiej smakuje podawane z ryżem.

Smacznego!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lobię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    tez robię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !