Składniki:
•¾ szklanki jasnego sosu sojow | |
3 łyżki nasion sezamu | |
3 łyżki maku | |
łyżeczkę soli gruboziarnistej | |
imbir świeży | 2 cm |
polędwica z tuńczyka | 0,5 kg |
olej sezamowy | 3 łyżki |
•¾ szklanki jasnego sosu sojow | |
3 łyżki nasion sezamu | |
3 łyżki maku | |
łyżeczkę soli gruboziarnistej | |
imbir świeży | 2 cm |
polędwica z tuńczyka | 0,5 kg |
olej sezamowy | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: