Sposób przygotowania

Ugotowanego na półmiękko kalafiora studzimy .Z mąki i reszty składników robimy dosc gęste ciasto ,doprawiamy do smaku.Najlepiej robic to w szerokiej misce lub garnku .Wkładamy kalafior i lekko obracajac pokrywamy całośc ciastem .Na rozgrzanym oleju smażymy położony łyżką kalafior i smażymy go z obu stron na złoty kolor.Podajemy do surówki .

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha kalafiorek
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pyszny:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    To coś dla mnie:)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    oj dawno nie jadłam.......
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    bardzo lubię kalafiora w takiej postaci
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczny
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    pysznie, uwielbiam kalafiora
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszna wersja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !