Sposób przygotowania

DO POSYPANIA:
6 łyżek cukru pudru wymieszanego z cukrem waniliowym.

WYKONANIE:

Wszystkie składniki zagnieść i przez 30 min. schłodzić w lodówce. Następnie wałkować ruloniki grubości małego palca, ciąć na długość 6 cm. I formować rożki. ( zaokrąglić i zwężać końce ).
Układać na natłuszczonej blasze i piec na złoty kolor w temperaturze 200oC. Po upieczeniu gorące rożki posypać cukrem pudrem .

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Pyszne słodkości!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    nie wiadomo czy różki czy rożki?
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    wow

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !