Sposób przygotowania

Mąkę, cukier, kakao, cynamon i proszek do pieczenia łączymy w misce. Wlewamy mieszając łyżką lub widelcem olej i mleko. Na koniec wkładamy starte jabłka, wbijamy jajko i dokładnie mieszamy. Pieczemy w 180 C ok. 45 min, do suchego patyczka.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    niebo w gębie!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kot_pankracy

    na pewno wypróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    mniam, pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    klasyczne, smaczne i proste do zrobienia ciasto:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubie takie ciasta ,pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !