Składniki:
cebula szalotka | |
4 łyżki masła | |
•gałązkę selera naciowego | |
•łyżkę oliwy z oliwek | |
•kieliszek wina białego lub ro | |
•dużą garść truskawek | |
bulion warzywny | 2 szklanki |
parmezan | 1 kawałek |
ryż do risotto | (typ: arborio) |
cebula szalotka | |
4 łyżki masła | |
•gałązkę selera naciowego | |
•łyżkę oliwy z oliwek | |
•kieliszek wina białego lub ro | |
•dużą garść truskawek | |
bulion warzywny | 2 szklanki |
parmezan | 1 kawałek |
ryż do risotto | (typ: arborio) |
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: