Sposób przygotowania

Wątróbkę sparzmy i wraz ze słoniną kilkukrotnie przepuszczamy przez maszynkę do mielenia. Dodajemy bardzo drobno pokrojoną cebulę (ewentualnie cebulę tez można przepuścić przez maszynkę do mielenia), majeranek. Przyprawiamy solą i pieprzem do smaku. Dokładnie mieszamy i nakładamy do słoików. Wekować ok 1h.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Swojskie jedzonko.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Lubię takie smaki !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    mój Brat taką robił- pyszności nad pysznościami !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !