Składniki:
litr mleka | |
dużą szczyptę gałki muszkatoło | |
kieliszek białego wina | |
puszkę kasztanów jadalnych | |
4 łyżki masła | |
gałązkę tymianku | |
sól i pieprz do smaku | |
ryż do risotto | 20 dag (typu: arborio) |
ser ricotta | 150 g |
litr mleka | |
dużą szczyptę gałki muszkatoło | |
kieliszek białego wina | |
puszkę kasztanów jadalnych | |
4 łyżki masła | |
gałązkę tymianku | |
sól i pieprz do smaku | |
ryż do risotto | 20 dag (typu: arborio) |
ser ricotta | 150 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: