Sposób przygotowania

Mięso kroimy w kostkę mieszamy z łyżką oleju i przyprawą do kebabu i smażymy na patelni. Bułkę kroimy na pół i robimy kieszonkę wlewamy na spód ketchup dodajemy kapustę pokrojoną drobno, paprykę pokrojoną w małe paski i pomidora przekładamy warstwą mięsa i polewamy sosem czosnkowym po czym znowu warzywa i mięso i sos czosnkowy z ketchupem. Całość wstawiamy na 1minutę do mikrofali lub do kombiwaru ewentualnie do piekarnika. Można również najpierw bułkę podgrzać ale jak tak zrobiłam to niestety jak widać na zdjęciu w trakcie upychania jedzonka pękła z boku

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !