Sposób przygotowania

Umytą salatę osuszamy i rwiemy na kawałki, dodajemy pokrojone w półplasterki ogórka, cebulę i rzodkiewki, mieszamy i solimy. Kroimy w kostkę wędzony boczek i twaróg, dodajemy do salatki.
Na koniec dodajemy pieprz i czubrycę, mieszamy z jogurtem i musztardą. Posypujemy posiekanym szczypiorkiem i rzeżuchą. Zostawiamy w lodówce ok. pół godziny, żeby się \"przegryzła\".

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    4muffins

    szkoada, że na nowalijki trzeba jeszcze trochę poczekać
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    już niedługo, szybko zleci
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    byle do wiosny i znów będzie można sobie pojeść:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    zjadlabym
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    samo zdrowie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmm pycha!!;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !