Sposób przygotowania

Makaron ugotować we wrzącej, osolonej wodzie. Odcedzić.
Przygotować wywar kostny, nastepnie z pzrecieru, jogurtu i mąki sporządzić zawiesinę, którą przelewamy do wywaru. Doprawiamy do smaku.
Do miseczki przekładamy makaron i zalewamy zupą.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    jaka piękna czerwień
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    jaka piękna czerwień
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    moja ulubiona z takim makaronem
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    dawno nie jadłam
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    dawno nie jadłam
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    lubie właśnie z nitkami
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    Lubię pomidorową
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    pyszna zupka!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    lubimy pomidorową
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !