Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasztet \"zajączek\"

2.0
(2)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Zając 1/2
Bułka tarta klasyczna Prymat 50dag
przyprawy
boczek 75dag
jajko 3
woda

Przepis i sposób przygotowania na: pasztet \"zajączek\"

Z 1/2 zająca ugotować wywar z włoszczyzną.Boczek ugotować.Mięso z zająca i boczek przekręcić przez maszynkę 3razy,jeżeli jest gęste dodać wodę.żółtka,bułkę tartą i przyprawy dodać do mięsa wg uznania przyprawy.Białka ubić i dodać na koniec do wyrabiania.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 05.12.2012 14:10
mm pyszniutki;]
Ewelina47 27.12.2010 07:38
domowy pasztecik , pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak