Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekany dorsz

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z dorsza
sok z cytryny
margaryna
kminek
sól
pieprz
mleko w proszku

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekany dorsz

filety dorsza myjemy, wkladamy do miksera, dodajemy mleko w proszku, sok z cytryny, kminek, sól, pieprz i miksujemy. Piekarnik ustawiamy na 180C. W rondlu roztapiamy margaryne i smarujemy zaroodporne kubeczki, nastepnie nakladamy do nich zmiksowanego dorsza, wstawiamy do piekarnika i pieczemy przez kilka minut, aż nasza rybka sie zarumieni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak