Sposób przygotowania

Buraka obrać, zetrzeć na tarce, włożyć do garnka, dodać suszoną botwinkę oraz przyprawy , koperek i szczypiorek.Zalać wodą i gotować do miękkości. Pod koniec gotowania dodać sok z cytryny. Odstawić z ognia na min 15 minut, po tym czasie zabielić śmietaną. Można podawać z jajkiem na twardo.Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    extra :)
  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    super smaczna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    pięknie wygląda
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    i świetnie smakuje
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    wyjątkowa !fajnie podana a składniki wskazują, że musi być smakowita !
  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    bardzo lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta41

    Ale to taka botwinkę można kupić ? Nie widziałam i nie wiedziałam !
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczna!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    nie jadlam takiej jeszcze
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Nie sądziłam że botwinę można ususzyć. Świetny pomysł :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    ciekawe
  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    wyglada fanie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Wygląda ładnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !