Sposób przygotowania

Umyte pomidory włożyć do garnka, podlać małą ilością wody, wstawić na mały ogień chwilę podgrzać. Pomidory przetrzeć i dodać do wywaru z kości. Do smaku dodać sok z cytryny, pieprz, sól, paprykę w proszku. Cebulę wraz ze szczypiorem umyć i pokroić , całość dodać do zupy. Czosnek rozetrzeć z solą, następnie połączyć go z chłodnikiem. Na sam koniec dodajemy oliwy. Smacznego.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawy..
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    fajne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszny ten chłodnik;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Takiego jeszcze nie robiłam.
  • 2
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    oryginalny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetny
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    fajny, już czekam na lato :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pyszna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    Ciekawy
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ibag24

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ibag24

    extra jest

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !