Sposób przygotowania

Pisakiem rysujemy na arbuzie rączkę (można posłużyć się foremką do pierniczków) i elementy dekoracyjne wokół środka, które chcemy wyciąć. Wzdłuż namalowanych kresek, ostrym nożem wycinamy skórkę. Łyżką lub chochlą wydrążamy miąższ. Boki arbuza przyozdabiamy wycinając ząbki dookoła. Kiedy zostaje nam sam \"pusty\" arbuzowy koszyczek, wypełniamy go kuleczkami z miąższu arbuza lub sałatką owocową

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    polly66

    ha! świetny:D szkoda tylko,że nie mam cierpliwości do takich zabaw
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Magda51

    Mozna w koszyczku umieścić sałatkę owocową :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    o sałatce owocowej napisała autorka arbuza :) świetny pomysł :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !