Sposób przygotowania

1 WARSTWA

Dowolną galaretkę rozpuścić w 1szkl. wody. Gdy ostygnie ubić bitą śmietanę „śnieżkę”. Do śnieżki wlać galaretkę i wymieszać. Wlać do wyłożonej biszkoptami tortownicy. Można zrobić dowolną ilość warstw.
Do każdej warstwy można dodać owoce, rodzynki, orzechy itp.
Na ostatnią warstwę wlać samą galaretkę rozpuszczoną w 1szkl. wody.

Po zrobieniu każdej warstwy należy placek wsadzać do lodówki do zastygnięcia.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    chętnie spróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !