Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 sztuka
oliwki zielone
Musztarda francuska Prymat 2 łyżeczki
oliwa 2 łyżki
ocet balsamiczny 1 łyżka
miód 1 łyżeczka
zioła do sałatek

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej

Wymieszać oliwę z octem balsamicznym, najlepiej za pomocą trzepaczki. dodać miód, musztardę i mieszankę ulubionych ziół do sałatek. Dokładnie wymieszać.
Kapustę poszatkować, dodać oliwki pokrojone w plasterki i wymieszać z wcześniej przygotowanym sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

AGNIESZKA144 18.10.2012 20:33
fajna
iknkirke 13.01.2012 19:45
mniam
rjustysia 20.10.2011 01:11
szybka, prosta i smaczna :)
iwona332 03.08.2011 11:26
super
Jolanta40 07.03.2011 09:40
świetny dodatek do obiadu lub grilla

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak