Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

parówki w cieście

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cisto francuskie
parówki cienkie
Musztarda sarepska Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: parówki w cieście

cisto francuskie tniemy na paski szerokości około 2 cm
smarujemu delikatnie musztarda owijamy tak przygotowanym ciastem parówki
gotowe parówki kładziemy na papier do pieczenia i wstawiamy do gorącego piekarnika na około 15-20 minut
wspaniale smakują na ciepło z musztardą

Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

stokrotka 23.06.2011 17:55
fajne
bami 17.05.2011 18:01
Fajna sprawa - muszę kiedyś coś takiego przyrządzić :)
Jolanta40 17.11.2010 16:06
też takie robię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak