Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

klopski z grzybów

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki
cebula biała
sól
pieprz
Bułka tarta klasyczna Prymat
bułka
jajko
mleko

Przepis i sposób przygotowania na: klopski z grzybów

pieczarki podsmażany z cebulka na patelni doprawiamy do smaku po usmażeniu czekamy az wystyczna nastepnie wszystko miksujemy do masy dodajemy jajko wczęsniej namoczona bułke w mleku (mleko wyciskamu tak aby bułka była mozliwie z jak najmniejsza ilością mleka )
całość mieszamy i dodajemy bułki tartej tak aby wyszła nam masda na kotleciki
z przygotowanej masy tworzymy kolteciki i obtaczamy w bułce tartej smażymy na oleju
do kotlecików nadaja się każde grzyby

Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jolanta40 17.11.2010 16:06
uwielbiam grzyby

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak