Składniki:
cielęcina bez kości | 20 dag |
łopatka wieprzowa | 30 dag |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 1 ząbek |
jajko | 1 sztuka |
sos sojowy | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
masło | 3 łyżki |
olej | 50 ml |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 6 łyżek |
bułka | 1 sztuka |
cielęcina bez kości | 20 dag |
łopatka wieprzowa | 30 dag |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 1 ząbek |
jajko | 1 sztuka |
sos sojowy | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
masło | 3 łyżki |
olej | 50 ml |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 6 łyżek |
bułka | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: