Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pory na ciepło

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

por (biała część) 4
masło
sól
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Pory na ciepło

Pory myjemy, dokladnie oczyszczamy i kroimy w poprzek na 5cm kawalki. Do garnka nalewamy wody, wsypujemy sól, cukier, wrzucamy pory i gotujemy przez 15 minut, nastepnie odcedzamy, przekladamy na talerz i polewamy roztopionym maslem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

stokrotka 12.06.2011 12:31
pomysłowe
Karolek1 12.12.2010 22:33
Ciekawe czy por na ciepło smakuje równie dobrze jak na surowo...?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak