Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajecznica na boczku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko
boczek wędzony
sól
pieprz
mleko 2%

Przepis i sposób przygotowania na: jajecznica na boczku

na gorąca patelnie kładziemy pokrojony w cieńkie plasterki wędzony boczek podsmarzamy go z obu stron
w miseczne przygotowujemy jajka do rozbitych jaj dodajemy troszke mleka oraz do smaku pieprz i sól soli dajmey mało gdyż sam boczek ma już jej dośc :)
wszystkie skąłdniko dokłądnie mieszamy i dodajemy na patelnie do naszego boczku
w trakcie smażenie cały czas meiszamy az jajka nam sie zetna tak przygotowane danie nadładamy na talerz :))

Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jolanta40 17.11.2010 16:04
coś co uwielbia mój mąż

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak