Sposób przygotowania

Biszkopt:
Z podanych składników upiec biszkopt i ostudzić.

Masa:
Sok z dużej puszki ananasów uzupełnić wodą do jednej szklanki i na tym ugotować budyń dodając jedną łyżkę mąki i jedną łyżkę cukru. 1 kostkę margaryny utrzeć z 4 żółtkami dodawać po trochę ugotowany budyń. Do utartej masy dodać pokrojone w kostkę (odsączone ananasy).

Beza:
Białka ubić z cukrem, dodać wiórki i upiec na złoty kolor w temp.p. 180 stopni piec na papierze do pieczenia i ostudzoną beze położyć na masę.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa109

    do kawy super:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Ulala pyszności! :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    dobry dla każdego ananasa
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda wspaniale.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    musi być smaczny :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ślicznie wygląda - gratuluję !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ślicznie wygląda - gratuluję !
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Bardzo lubię z kremem ananasowym, pięknie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izka192

    fajne ciacho

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !