Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Deserek na słodko

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

galaretka wiśniowa 2 1
bita śmietana 2 1
Cynamon mielony Prymat 1
czekolada rozpuszczona 1 tabliczka 1
lody czekoladowe 2 1

Przepis i sposób przygotowania na: Deserek na słodko

Galaretkę rożpuścic w gorącej wody i poczekać aż ostygnie. Później wlać do ładnej szklanki lub saleterki i włożyc do lodówki i poczekać aż zagęstnieje.Gdy będzie szie zbliżała jakaś impreza to przed samym podaniem dodać lody 2 gałki , bitą śmietanę i posypać cynamonem.
ps. Szklankę położyć na ładnym talerzyku a na talerzyku zrobić ślaczek czekoladą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pioge7 07.05.2011 19:20
zrobię :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak