Sposób przygotowania

Wycinamy kółka z pieczywa szklanką , pomiędzy dwoma kromkami układamy ser mozarella , tylko tak aby nie wychodził poza pieczywo , posypujemy troszkę świeżej bazylii, roztrzepujemy jajko , możemy troszkę dolać mleka. Tosty namaczamy w jajku i zalepiamy brzegi, obtaczamy w bułce tartej i smażymy.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    fajny pomysl
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !