Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z cebulką, bockiem i kełbaską

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 6 szt
cebula 2 szt
boczek wędzony 20 dkg
kiełbasa podwawelska 20 dkg
sól do smaku
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z cebulką, bockiem i kełbaską

Boczek, kiełbaskę , cebulę - pokroić i podsmażyć. Po usmażeniu wbić jajka i mieszając doprowadzić do zgęstnienia. Doprawić solą i pieprzem. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 24.02.2011 07:30
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak