Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka ryżowo- czosnkowa

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 2 torebki
Kukurydza z Puszki
czosnek 4 ząbki
majonez 1 łyżka
jogurt 1 łyżka
sól, pieprz
świeża natka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ryżowo- czosnkowa

Najpierw gotujemy ryż , w między czasie obieramy czosnek i przeciskamy , troszkę solimy, powinien puścić sok. Ryż odcedzamy mieszamy go z kukurydzą , kukurydzy możemy dać nawet 2 puszki, z czosnkiem, dodajemy jogurt, majonez posypać natka i wymieszać .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

babcia
babcia 01.02.2013 10:10
ciekawa
Justa32 17.10.2011 22:03
lubię dodatek czosnku
Ania67 19.05.2011 13:45
bardzo fajna
Monika193
Monika193 18.11.2010 11:39
uwielbiam czosnek, więc sałatkę na pewno wypróbuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak