Sposób przygotowania

MAK PRZEKRĘCAMY PRZEZ MASZYNKĘ. PIERWSZY RAZ SAM MAK ZA DRUGIM RAZEM Z CUKREM : 2 ŁYŻKI MAKU I 1 ŁYŻKA CUKRU. DO PRZEKRĘCONEGO MAKU DODAJEMY AROMAT O SMAKU JAKIM CHCEMY, MOŻNA TEŻ DODAĆ RODZYNKI JAK KTOŚ LUBI. MAKARON GOTUJEMY W OSOLONEJ WODZIE, PO ODCEDZENIU MIESZAMY GO RAZEM Z MAKIEM I PODAJEMY CIEPLUTKI DO JEDZENIA.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    makaron z makiem ?jeszcze nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    a ja jadłam, moja babcia coś podobnego robiła i jak pamiętam dziwnie wyglądało ale smak świetny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    dawno nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    dawno nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    koniecznie trzeba spróbować
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    rzadko jadam ale lubię bardzo

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !