Sposób przygotowania

ŚLEDZIE KROIMY W WIĘKSZĄ KOSTKĘ. CEBULĘ KROIMY W MAŁĄ KOSTKĘ. W NACZYNIU UKŁADAMY NA PRZEMIAN : WARSTWĘ ŚLEDZI, ZASYPUJEMY CEBULKĄ, ZALEWAMY OLEJEM I DODAJEMY ODROBINĘ OCTU I PIEPRZU. CZYNNOŚĆ POWTARZAMY. JAK JUŻ UŁOŻYMY ŚLEDZIE ODSTAWIAMY NACZYNIE NA 3-4 GODZ.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    śledzie zawsze zjem...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pyszne
  • 4
    original
    Opublikowano

    dianix

    gdy słysze słowo sledzie to aż ślinka leci:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    moje ulubione
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniammm;)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    lubię śledziki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    lubię śledziki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !