Sposób przygotowania

WARZYWA UMYĆ. CEBULĘ POKROIĆ W KOSTKĘ. POMIDORY POKROIĆ W NIEDUŻĄ KOSTKĘ. PAPRYKI OCZYŚCIĆ Z NASION, PODZIELIĆ NA POŁÓWKI, ODKROIĆ KILKA CIENKICH PASKÓW DO PRZYBRANIA , RESZTĘ POKROIĆ W ŚREDNIEJ GRUBOŚCI KOSTKĘ. ROZGRZAĆ OLEJ W NIEDUŻYM RONDELKU. ZESZKLIĆ CEBULĘ, DODAĆ PAPRYKĘ, MIESZAJĄC SMAŻYĆ KILKA MINUT. NASTĘPNIE WRZUCIĆ POMIDORY. GDY WYPUSZCZĄ SOK DODAĆ POKROJONĄ W KOSTKĘ KIEŁBASĘ. PRZYPRAWIĆ DO SMAKU VEGETĄ I PIEPRZEM I DUSIĆ DO MIĘKKOŚCI, JAK TRZEBA MOŻNA PODLAĆ WODĄ. UGOTOWAĆ MAKARON W OSOLONEJ WODZIE. GDY SKŁADNIKI GULASZU BĘDĄ MIĘKKIE, DODAĆ PRZECIER POMIDOROWY I DOSMAŻYĆ. MAKARON ODCEDZIĆ, PODAWAĆ RAZEM Z GULASZEM, OZDOBIĆ PASKAMI PAPRYKI I KOPERKIEM.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    to na pewno wypróbuję,,
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam makaron, a z takim sosikiem..... pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pyszne jedzonko
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    lubie dobry gulasz:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    uwielbiam gulasze :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !