Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszerowana papryka warzywami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 7 sztuk
ogórek 2 sztuki
pomidor 3 sztuki
oliwki do smaku
sól do smaku
ser żółty do smaku
tłuszcz do smaku
papryka zielona 2 sztuki
papryka żółta 2 sztuki
papryka czerwona 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowana papryka warzywami

Paprykę dokładnie myjemy, a następnie odcinamy wierzch z ogonkiem. Oczyszczamy w środku. Wszystkie warzywa dokładnie myjemy, obieramy i kroimy w kostkę. Lekko podsmażamy na tłuszczu a następnie faszerujemy paprykę. Przyprawiamy do smaku i posypujemy startym serem. Papryki umieszczamy w naczyniu żaroodpornym i pieczemy ok 20 min. Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 25.02.2013 21:43
Świetny przepis
caralajna 14.08.2012 08:36
muszę taką zrobić
RenataZ-et 28.04.2012 21:06
bardzo dobre
IlonaAlbertos 18.11.2010 12:26
Narobiłaś mi ochoty na taka paprykę ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak