Sposób przygotowania

Paprykę dokładnie myjemy, a następnie odcinamy wierzch z ogonkiem. Oczyszczamy w środku. Wszystkie warzywa dokładnie myjemy, obieramy i kroimy w kostkę. Lekko podsmażamy na tłuszczu a następnie faszerujemy paprykę. Przyprawiamy do smaku i posypujemy startym serem. Papryki umieszczamy w naczyniu żaroodpornym i pieczemy ok 20 min. Smacznego !!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Narobiłaś mi ochoty na taka paprykę ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo dobre
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    muszę taką zrobić
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    Świetny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !